Kookworkshop: De Ayurvedische en Vegetarische Keuken

De Ayurvedische keuken is de oorspronkelijke keuken uit India en staat bekend om zijn unieke gebruik van kruiden en smaken. Elk gerecht is zo samengesteld dat het goed te verteren is en weefsels voedt.

De workshop start met een korte uitleg over de Ayurvedische inzichten over voeding en de smaken. Daarna gaan we aan de slag om de heerlijke Ayurvedische en Vegetarische gerechten te bereiden.

Deze kookworkshop is 100% vegetarisch en we streven ernaar uitsluitend biologisch geteelde producten te gebruiken. 

Natuurlijk sluiten we deze workshop af met het gezamenlijk verorberen van dit heerlijke feestmaal.

Kom met ons meekoken en geniet van deze fantastische recepten!

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Reserveer op tijd…vol = vol! 

Info

Het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51, 

3819 AB  Amersfoort

Datum: 16 mei 2020

Tijd: Inloop 13.00 uur

Start 13.30 uur tot 17.30 uur.

Kosten:  € 65,00