Skip to main content

Consult

Ben je nieuwsgierig naar wat Ayurveda voor jou kan doen, voel je je uit balans of ervaar je klachten, dan is een consult een goed begin. Tijdens dit gesprek stel ik je uitgebreid vragen over hoe je je gezondheid ervaart, over je eet en leefgewoonten, ook voel ik je pols- en bekijk ik je tong.

Naar aanleiding van het consult stel ik een advies samen. Je kunt dan denken aan advies over voeding, leefstijl, het gebruik van kruiden en eventueel ademhalingsoefeningen, yoga of sporten. Dit advies ontvang je binnen een week per email.  

Soms is het goed om behandelingen als poeder of oliemassages te ondergaan. Dit zal dan ook in het advies meegenomen worden.

Veranderingen aanbrengen in je eet en leefpatroon is altijd een uitdaging. Het is dan ook raadzaam om na een aantal weken een vervolgconsult te boeken. We bespreken dan hoe jouw lichaam op de veranderingen in je voeding en leefstijl reageert, tegen welke problemen je aanloopt en stel ik vast of en welke vervolgstappen nodig zijn om jouw balans te optimaliseren.